Klacht: Bestelling niet gekregen

op 09 juni 2017 over Fadello in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestelling gedaan en kreeg een mail dat er door een fout het item nog niet geleverd kon worden. Ik moest via hun site kontakt opnemen via een formulier die ik in moest vullen. Heb ik gedaan en bij het versturen van het formulier ging het fout. Op één of andere manier kan ik hem niet versturen en ik kan ook niet op een andere manier kontakt krijgen.

Gewenste Oplossing:

Als ik de bestelling krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fadello

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fadello nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Peter wouterse