Klacht: BESTELLING NIET BINNEN!

op 11 juli 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week heb ik op de web shop van H&M een schoudertop besteld en ik was helemaal blij, maar dat veranderde wanneer mijn bestelling niet is aangekomen. Blijkbaar ben ik niet de enige en heb ik gehoord dat het al meerdere keren is gebeurd. Ik vind dit echt waardeloos! Je geeft een bepaalde leverdatum aan waar niet aan gehouden wordt. Dan kan je zo goed GEEN datum aangeven! Je geeft mensen hierdoor ”valse hoop”. Mensen verwachten hun pakketje binnen de voorgestelde data en gaan er dan ook van uit dat het geleverd wordt.
dus ik neem aan dat het nog even gaat duren voordat ik mijn pakketje binnen heb..

Gewenste Oplossing:

Graag een snellere levering of een ruimere voorgestelde leverdatum, zodat je hiermee rekening kan houden en NATUURLIJK dat mijn bestelling wordt geleverd zonder problemen!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MelissaPF