Klacht: bestelling niet afgeleverd

op 03 september 2018 over Greetz.nl in de categorie Internetshops - Wenskaarten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn bestelling is niet afgeleverd en er is ook geen kaart achtergelaten. Dit op de verjaardag van mijn partner. Ik kan niks achterhalen. Gisteren gechat met een medewerker en er is mij beloofd dat het vandaag afgeleverd zou worden, dat is helaas ook niet gebeurd

Gewenste Oplossing:

Ik ga het sowieso niet meer betalen, maar het hele surprise is verpest. Hoe kan ik tevreden worden??

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Greetz.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Greetz.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Greetz.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Greetz.nl

Heeft op 05 september 2018 om 16:42 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Suleyman,

Bedankt voor je bericht. Allereerst onze excuses dat het zo mis is gelopen. Als ik het goed zie in het systeem is er maandagavond alsnog een vers boeket bezorgd. Mocht dit onverhoopt niet juist zijn horen we het graag, dan gaan we uiteraard kijken naar een gepaste oplossing. Greetz, Maria

Alle klachten die gemeld zijn door suleymangogus