Klacht: Bestelling na een week nog niet binnen!

op 26 juni 2017 over Sarenza.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb schoenen besteld 7 dagen geleden. Na 2/3 dagen zou het bezorgd zijn. Nog steeds is het niet binnen. Ik kreeg 6 dagen geleden een berichtje dat hij verzonden was. Ik vind het erg vervelend dat het zo lang duurt. Ook heb ik al vaak gebeld tussen 8:00 en 18:00. Er wordt telkens aangegeven dat ze nu niet bereikbaar zijn. Wat een slechte communicatie en klantenservice. Dit kan echt niet hoor. Dus ik raad zeer af bij sarenza te bestellen.
Hopelijk wordt het snel opgelost en word ik teruggebeld.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als we zsm tot een oplossing komen en mijn schoenen ook zsm binnenkomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sarenza.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sarenza.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door olelaeven