Klacht: Bestelling Moncler polo’s bijna maand geleden geplaatst!!!

op 19 oktober 2016 over Elkedagietsleuks.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 23 september een een aantal zelfde polo’s besteld die tussen 5-12 oktober geleverd zouden worden volgens de orderbevestiging en de website. Tot op de dag van vandaag nog steeds niks ontvangen terwijl we al een week verder zijn na de maximale leverdatum. Ik zou nu graag een exacte leverdatum willen hebben wanneer de ORIGINELE Moncler polo’s geleverd worden!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik Originele Moncler polo's ontvang voor 24 Oktober 2016.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elkedagietsleuks.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elkedagietsleuks.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ahidar