Klacht: Bestelling is niet geleverd, geen ontvangstbericht, niets, na vier weken.

op 16 september 2017 over Dress-for-less.nl in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dag, mijn klacht heb ik in de titel mort aangegevsn . Ik heb geen mogelijkheid tot contact kunnen vinden . ik heb mijn bestelling via Ideal meteen betaald, kreeg daarna geen ontvangstbevestiging vsn deze bestelling, en er is dus geen levering geweest. Levering zou na drie tot vier dagen plaats moeten vinden, we zijn nu vier weken verder .

Gewenste Oplossing:

Ik ben te reden wanneer Dress for Less contact met mij opneemt of dat de broek alsnog geleverd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dress-for-less.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dress-for-less.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Margaben