Klachten over Dress-for-less.nl

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Dress-for-less.nl in de categorie Kledingwinkels. Bovenaan deze pagina staat het aantal... Lees meer >

Statistieken van Dress-for-less.nl in de categorie Kledingwinkels

9 klachten gemeld
2.3 /10
14 stemmen
14

Tijdslijn

Retourneren en geen geld terug.

Klacht van op 31 augustus 2018 over Dress-for-less.nl in de categorie Kledingwinkels

Ik heb een bestelling retour gestuurd. Het blijft maar duren eer ik mijn geld terug krijg . Ik heb een mail gestuurd waarop ij een antwoord krijg dat de boekhouding het goedgekeurd heeft Rn dat ik het geld terug gestort krijg.... Lees meer

Eeen poosje geleden kocht ik bij u enkele broeken waaronder een beige broek Ben Sherman Original W 30 voor onze zoon. Vandaag heeft hij de broek voor het eerst gedragen ( heeft ook voor het eerst een Sherman broek) en... Lees meer

Bestelling niet ontvangen

Klacht van op 12 februari 2018 over Dress-for-less.nl in de categorie Kledingwinkels

Mails worden niet beantwoord of e-mailadres wordt opgegeven als onbereikbaar door provider. Nederlands nummer niet in gebruik. Bij Duitstalig niet eens geholpen in het Engels. Zeer slechte klantenservice. Wacht nu al twee weken op mijn bestelling,of een duidelijk antwoord. Zal... Lees meer

Na retoursturen van producten twv ongeveer 200 euro, lang wachten op geld. Na talloze emails en telefoontjes (9/10 keer geen gehoor) heeft een medewerker me verteld dat het geld naar de verkeerde bankrekening teruggestuurd was. Hij heeft me verteld het gelijk... Lees meer

Geld niet teruggestort

Klacht van op 02 januari 2018 over Dress-for-less.nl in de categorie Kledingwinkels

Vind Dress-For-less Zeer Slechte Bedrijf Ik heb vandaag en kennis weer laten bellen dat ik mijn geld nog steeds niet terug heb gestort gekregen hij kreeg en ING rekeningnummer wat ik Totaal niet heb vermeld of doorgegeven Zeer slechte Gang... Lees meer

Geen product, geen geld terug

Klacht van op 17 december 2017 over Dress-for-less.nl in de categorie Kledingwinkels

Met cyber monday producten besteld die na 3 werkdagen geleverd zouden worden. Na een week heb ik gemaild omdat ik nog steeds niet had ontvangen. Ik kreeg te horen dat er fout was met de levering en dat het retour gezonden zou... Lees meer