Klacht: Bestelling geanuleerd

op 10 februari 2018 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een trolly van Fc Barcelona besteld die ik wilde dus ik bestelde de trolly en vanmorgen werd ie geanuleerd omdat ie er niet meer leverbaar was.. Volgens Nike info was dat ie vandaag of begin volgende week geleverd zou worden! Krijg wel me geld terug maar ik voel me wel belazert .. dus ik ga daar niks meer bestellen!!

Gewenste Oplossing:

Als er een goede oplossing komt ondanks dat ik me geld terug krijg wil ik wel een oplossing !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mart25