Klacht: Bestelling geannuleerd

op 12 mei 2017 over Foot Locker in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 7 mei heb ik een paar schoenen in de uitverkoop bestelt. Vandaag krijg ik het bericht dat het volledige bedrag wordt teruggestort op mijn rekening. Hier is geen uitleg bij gegeven. Als ik de schoenen nu opnieuw ga bestellen betaal ik wert het volledige bedrag

Gewenste Oplossing:

Ik wil de schoenen alsnog voor de sale prijs

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Foot Locker

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Foot Locker nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dj.fr