Klacht: Bestelling duurt VEEL te lang!!

op 10 mei 2016 over Winparts in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wil graag m’n auto verlagen, dus ik denk ik bestel bij www.winparts.nl een verlagingsveren. Dat had ik beter niet kunnen doen want, wacht nu al 6 weken op m’n verlagingsveren en heb nog steeds niks binnen gehad. En heb 3 weken geleden een email gekregen van het bedrijf dat ze hem met spoed zullen bestellen en dan zou ik hem binnen 3 weken binnen krijgen, maar heb nog steeds niks binnen gehad. Ben ook al een aantal keer genegeerd door het bedrijf, had een email gestuurd maar daar werd gewoon niet op gereageerd!!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik tevreden ben ? Als ik binnen maximaal 1 week m\'n bestelde veren binnen heb !!

Alle klachten die gemeld zijn door SANDERBLOM