Klacht: bestelling 2 jassen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 jassen besteld, op 22 april, € 79,90 betaald, en krijg 3x mail (22-4-2021, 29-4-2021 en 8 5-2021 dat er 13 tot 15 dagen levertijd op zit. verder niets meer gehoord.
oke, wij geduldig afwachten maar als t nog lang duurt hebben wij de jas niet meer nodig. dus ik bellen, continu in gesprek, klachtenlijn krijg ik te zien not Found als ik bestelnummer 123854 invoer, staat idd in bestelling, en dit nummer staat op eerste mail, en op de tweede en derde mail staat bestelnummer 122854 en daar kan ik niets van vinden
heel raar

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld terug heb, of de jassen heb ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TrendX.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TrendX.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door judith pijs