Klacht: bestelling 11373 disc sander 1 plus 1 gratis actie

carmen cruyswegs op 22 september 2021 over Prijzenmepper.nl in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte ik heb mijn bestelling gedaan op 7-3-2021 om 16:26 en tot nu toe heb ik nog niets ontvangen ik vind dit niet meer kunnen ik heb 29.56 euro er voor betaald als ik komende week mijn bestelling niet heb ga ik stappen ondernemen ik ben het echt moe heb al aantal keer een mail gedaan dank u

Gewenste Oplossing:

ik wens het disc sander te ontvangen of het geld terug dank u

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Prijzenmepper.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Prijzenmepper.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door carmen cruyswegs