Klacht: Besteling niet toegekomen

op 25 september 2017 over Elkedagietsleuks.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 10 september een moncler polo besteld, en ik kreeg toen een mail dat ik die tussen de 10-14 dagen zou krijgen. We zijn nu 15 dagen verder en ik heb nog steeds niets gehoord, ik zou dan graag zo snel mogelijk iets willen horen van dat bedrijf of mijn geld terug.

Gewenste Oplossing:

Bestelling die zo snel mogelijk toekomt of mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Elkedagietsleuks.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Elkedagietsleuks.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SashaBlonde