Klacht: Bestelde goederen niet geleverd

op 03 juli 2017 over Woodeal in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 17/05/17 twee lampen besteld bij Woodeal. Kreeg onmiddellijk bevestiging van mijn bestelling met levertijd 15/06/17. Aangezien dit niet op hun website stond heb ik onmiddellijk gereageerd (18/05/17) en mijn bestelling geannuleerd. Geen reactie gekregen. Na enkele dagen nogmaals een email verstuurd en kreeg een standaardreactie dat ze het jammer vonden en ze onmiddellijk aan de slag zouden gaan met mijn klachten… Sindsdien geen reactie meer.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag het geld van bestelling terug krijgen en liefst ook een antwoord waarom het mogelijk is dat deze "oplichters" nog steeds een website hebben en ze nog altijd handel kunnen drijven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Woodeal

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Woodeal nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Van den Langenbergh