Klacht: Bestelde artikelen niet ontvangen

op 13 mei 2020 over Veryvoga.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 18-4-2020 2 artikelen besteld. Bestelnummer 199289663 2x en niks ontvangen. Deze heb ik later geannuleerd en nu toch een rekening via afterpay ontvangen. Ik ga niet beta l en voor niet ontvangen artikelen. Ook na de stelling heb ik überhaupt geen reactie van jullie gehad. Zeer s l echt. Hoop nu wel op een reactie

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik een bevestiging van annulering heb en geen betalingsverplichtingen meer heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veryvoga.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veryvoga.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marielle keunen