Klacht: Besteld maar geen levering

op 11 september 2018 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 2 Augustus een bestelling geplaatst, zou binnen 3-7 dagen geleverd worden. Volgens account is bestelling op 14 augustus afgeleverd ! Ik heb niks ontvangen, buren ook geen pakket aangenomen. Volgens website moet ik transportbedrijf contacten…. Kan geen ticket indienen, er is geen info waar een email naar toe kan nog een telefoon nummer !

Dus zoeken heeft nog altijd niks opgeleverd!

Gewenste Oplossing:

Als ik geld terug krijg of de producten geleverd worden, één van beide

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ottolina