Klacht: Besteld en betaald maar nog steeds geen fiets

op 21 juni 2018 over BikeDepot in de categorie Fietsenwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb via internet een fiets besteld…. Nog steeds niets ontvangen! Dan bel je krijg je eerst steeds een voicemail (Engelstalig) te horen…meerdere keren gebeld… Uiteindelijk krijg ik een man aan de telefoon.. Hij zou het uitzoeken en mij terug bellen… Hij moet nog steeds bellen! Vervolgens voicemail ingesproken… Niks… Gemaild en 0 reacties!

Gewenste Oplossing:

Geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BikeDepot

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BikeDepot nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Peggypip