Klacht: Besteld en betaald maar bestelling niet geleverd

op 22 juni 2021 over Uber Eats in de categorie Websites - Online eten bestellen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb (18-6) bij jullie bestelt via uber eats en ook betaald maar de bestelling kwam niet bij bestellingen te staan en ik heb ook niks binnengekregen. Ik had een burger box meal bestelt met extra bacon en kaas friet en 2 extra crispy tenders ook had ik 6 crispy tenders met friet bestelt. Ik moet nu werken dus ik zou het graag tegoed willen houden. M.v.g Chantal Leijten

Gewenste Oplossing:

Als ik een tegoed bon krijg of mijn geld terug krijg .

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Uber Eats

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Uber Eats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chacha1981