Klacht: Bestel hier nooit iets

op 13 mei 2020 over ABOUT YOU in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 13 maart bestelling geplaatst en betaald. Nooit meer iets vernomen!
Vanaf 13 april ben ik de mailcorrespondentie gestart. Vriendelijke mailtjes, echter zonder enige inhoud terugontvangen. De boodschap is: we kunnen niets doen zolang we niets van de leverancier horen. Ik heb al enkele keren verzocht het bedrag terug te storten, maar dat wordt geweigerd. Ik heb hen nu geattendeerd op artikel 13 van hun eigen algemene voorwaarden.

Gewenste Oplossing:

Wanneer het bedrag is teruggestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ABOUT YOU

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ABOUT YOU nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wigkussen