Klacht: Beschikbaarheid bonusartikelen aanbieding

op 08 september 2018 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vrouw is deze week al twee keer in de winkel in berkel enschot geweest voor kaas en zalm in te kopen. Deze week bonusartikelen. Beide keren waren deze niet voorradig. Dinsdagmiddag niet en nu, donderdagmorgen weer niet. Moet m.i. niet kunnen als ze in de aanbieding zijn.

Gewenste Oplossing:

Als u het oplost en mij antwoordt op deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jamefa