Klacht: Beschadiging Westwood speaker

op 07 juni 2021 over Frank.nl in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdag 04-06-2021 mijn Westwood speaker ontvangen. Helaas onderkant beschadigd maar in de doos geen pakbon aangetroffen om te retourneren. Mail gestuurd met foto’s en via www. Frank.NL een chat bericht gestuurd. Helaas nog geen bericht gehand en klanten service telefonisch niet bereikbaar.
Ik zou graag contact willen ivm afwikkeling

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn met nieuw product of een discount

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Frank.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Frank.nl in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Spiketeun