Klacht: Beschadiging bagage

op 30 juli 2016 over Easyjet in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ondanks dat een schilderij verpakt was in bubbeltjesplastic en tussen de kleding, is deze als nog beschadigd. Ik had bij de incheckbalie nog gevraagd om een sticker “fragile” maar die hadden ze niet. Bij thuiskomst bleek als nog dat mijn schilderij dusdanig beschadigd is, dat ik deze niet meer kan ophangen/neerzetten. De kosten waren 65,80 maar ik vind dit echt zo vreselijk zonde en baal er ontzettend van!

Gewenste Oplossing:

Liefst wanneer ik weer een heel schilderij in handen zou hebben, maar dat lijkt mij onmogelijk. Dus ben ik tevreden als de kosten vergoed worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Easyjet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Easyjet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door anita1977