Klacht: Beschadigd Vinyl gelegd.

op 17 augustus 2016 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het beschadigde Vinyl is na lang wachten uiteindelijk toch vervangen. hier moest ik wel zelf meerdere malen achteraan bellen. Het vervangen Vinyl is echter zeer slordig aanbracht, en zal opnieuw gelegd moeten worden. Dit kan allemaal een keer gebeuren en is niet erg als het opgelost wordt. Wat ik wel zeer ernstig vindt is dat Kwantum keer op keer haar afspraken niet nakomt, elke keer als ik de klantenservice spreek wordt ik afscheept met o.a. de volgende antwoorden:
– Maandag als de planning bekend, of de volgende dag bellen we terug, om vervolgens niets meer van zich te laten horen. Zeer kwalijke zaak.

Gewenste Oplossing:

Afspraken dienen nagekomen te worden, indien toch wordt afgeweken van hetgeen jullie iedere keer weer beloven is het fijn als de klant op de hoogte gehouden wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door uitermate slecht behandelde klant