Klacht: beschadegingen en niet meer kompleet

op 01 juni 2020 over Tectake in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb bij U een mooi alu dubbele zijwering gekocht bestelnummer NL-100374214,dit is vrijdag 29052020 om 17.30u thuis bij mij geleverd, tot mijn verbazing zag ik dat de verpakking enorm!! beschadigd was en hadden ze van GLS in depot BE 6700 op een van de plaatsen,(op de grootste) van wel zeker 30cm waar het karton weg was dicht geplakt,dus heb ik toch de doos geopend en de kolom was niet beschadigd,maar toen ik de rest uitpakte vond ik al een schroef,bij controle bleek dat alle 4 de schroeven er uit waren helemaal aan de onderkant ( ze waren gewoon weg!!) en de eene die er dan nog in zat draaide gewoon door bovenkant van de kolom ( het deksetje) was hetzelfde verhaal,heb toen nieuwe inox schroeven gehaald en me daarmee geholpen,bij het monteren op het terras waren de problemen NOG niet gedaan,de 3 meter afstand max dat in het boekje staat klopt niet je krijgt hem niet dicht,men zou beter 2,85 vermelden en dan als laatste en dat vind ik nog het ergste,hebben ze waarschijnlijk in de fabriek, hadden ze beide kollomen waar de handgrepen zitten volledig enkele malen omwonden met plasticfollie,deze follie zit grootendeels in de verf ( lak ) ,dit krijg je er niet meer uit !! hoe dan ook, en kun je heel goed zien,ik vind het jammer om het op zo’n manier te moeten melden,heb er veel werk aan gehad en ben teleurgesteld en zeker niet tevreden, mijne heren, dit mag en kan toch niet de bedoeling zijn he’ want dit wil je niet nog een keer meemaken.
hoopende dat U mij hier op kunt een antwoord geven wat er gaat gebeuren dank ik U.

Gewenste Oplossing:

in afwachting

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tectake

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tectake nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kersenpit5456