Klacht: Onterechte rekening

sabinenijssen op 28 september 2020 over Bergman Clinics in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen jaar heb ik een afspraak gemaakt voor een consult en behandeling van Rosacea. Met de telefoniste mijn verhaal besproken en door de huisarts al vastgelegd dat het om Rosacea ging. Zij heeft voor mij de afspraak ingepland. Tijdens mijn consult werd er echter gezegd dat Rosacea niet behandeld werd daar en heb ik een verwijzing naar een andere kliniek gekregen. Kortom ben ik vrijwel voor niets die ochtend daar geweest. (Tijdens dat korte gesprek heb ik wel nog laten zien dat ik een gel gebruik dat ik via de huisarts heb gekregen, de Bergman arts gaf me een briefje voor hetzelfde medicijn maar dan in creme vorm, omdat dat volgens hem fijner was) Vervolgens heb ik een rekening ontvangen van EUR118. Ik ben nog steeds in contact met de klachtenservice en ik heb geen reactie meer ontvangen.”

Gewenste Oplossing:

Op de eerste plaats zou ik graag een reactie willen ontvangen van Bergman, daarnaast zou ik mijn geld, of een deel daarvan, terug willen ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bergman Clinics

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bergman Clinics nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sabinenijssen