Klacht: In Bergman arbeidsongeschikt geraakt

Slachtoffer Bergman clinics op 30 mei 2023 over Bergman Clinics in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ben in deze kliniek geopereerd ten eerste onnodig ten tweede met destijds experimenteel operatie materiaal. Ik heb hier voor een klacht ingediend bij hun klachtencommissie en tevens gemeld bij het tuchtcollege en door beide in het gelijk gesteld. Er werdt voorgesteld om het advies van de klachten commissie op te volgen wat betekende dat ik financieel geholpen zou worden ( dit buiten de verzekering om ) Ik raakte arbeidsongeschikt. Na een uitnodiging in een hotel door de directeur, waar we een bedrag zouden afspreken, sloegen ze onder de druk van de verzekeraar om als een blad aan de boom ! En hebben ze me 10 jaar met hoge kosten laten opboksen tegen hun verzekeraar zonder zich aan hun woord te houden. De rechtstreekse email wisseling kunt u lezen op mijn webblog www bergman-clinics-mijn-drama nl Om er niet aan onder door te gaan heb ik een aalmoes van de verzekering moeten accepteren. Ondanks ik 3 tuchtprocedures gewonnen had en de klachtencommissie mij in het gelijk stelde beging de arts dezelfde fouten ook bij een andere patient, die mede door het vinden van mijn webblog ook succesvol een tuchtzaak won en de arts een aantekening kreeg in het BIG register. Kortom als je hier wat gebeurd zal ziekenhuis en directie zich tegen je keren. Mijn brieven aan de directeur welke bij herhaling geschreven zijn en waqarin ik ze op onze afspraak heb gewezen werden gewoonweg niet beantwoord. Kortom deze kliniek is een schande voor de gezondheidszorg en onbetrouwbaar als er wat mis gaat, en aan uitspraken van hun NB eigen klachtencommissie hebben ze lak.

Gewenste Oplossing:

Afsraken nakomen en het advies van hun eigen klachten commisie zoals aan mij beloofd ook nakomen en tevens een excuus hoe ze me hebben laten ploeteren om mijn gelijk te halen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Bergman Clinics over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Slachtoffer Bergman clinics

3 maanden geleden - De nieuwe directie is nog slechter dan de vorige. Deze reageert niet eens op aangetekende stukken. Als je patiënten zo weet te benadelen en dan dat fatsoen ook nog niet hebt zou je helemaal niet in de zorg thuis horen.

Alle klachten die gemeld zijn door Slachtoffer Bergman clinics