Klacht: Bereikbaarheid en levering

op 18 juni 2021 over Van Cranenbroek in de categorie Tuin

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben 26-5-21 een loungeset besteld bij van Cranenbroek, er werd ons toen verteld dat de levertijd ongeveer 10 dagen a 2 weken zou duren. Nu na ruim 3 weken hebben we nog niets gehoord en dacht ik, ik zal maar eens bellen voor info. Ik heb deze week een paar keer gebeld en krijg elke keer een ingesproken boodschap dat men vanwege drukte de telefoon niet kan beantwoorden en dat ik maar naar de winkel moet komen. Ik woon een half uur vd winkel vandaan, moet ik dus voor 1 vraag een uur reizen omdat men bij Cranenbroek de telefoon niet kan beantwoorden? Belachelijk!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als Cranenbroek de loungeset zsm levert en als men de klantenservice op orde krijgt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Cranenbroek

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Cranenbroek nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dutchman072