Klacht: Bereik samsung s4

op 14 mei 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds deze week ben ik in het bezit van de s4. Heb al 4 jaar een abo bij dezelfde provider en was dik tevreden, daar ligt het dus niet aan. Zo tevreden dat ik mijn vaste telefonie eruit gedaan heb. Had overigens goed bereik met de samsung txt en daarna de s3 mini. Nu heb ik in huis en op veel andere plekken alleen noodoproepen!! Dus ook niet bereikbaar! Wifi is gewoon goed en internet ook, alleen het bellen lukt niet. Kan ik nog iets proberen met één of andere instelling.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer optimaal bereik heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wilma v.d. Elst