Klacht: Benadering eigen Website

op 01 mei 2016 over KPN in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al jarenlang heb ik bij KPN een eigen gebied waarop ik een eigen website heb staan. Via een programma, wat nog steeds door KPN wordt aangeraden kon ik daar bestanden opzetten, verwijderen of ophalen. Plotseling werkte dat niet meer. Terwijl dit een dienst is, die KPN levert, bieden ze daarin plotseling geen ondersteuning meer, en verwijzen ze naar een verkeerd telefoonnummer. Via dat nummer word ik weer terugverwezen naar KPN.

Gewenste Oplossing:

Als ik via mijn eigen programma, of een ander programma gewoon mijn website weer kan beheren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over KPN

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over KPN nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door turen029