Klacht: ben niet tevreden er wordt meer geincaceerd dan nodig

op 30 november 2016 over Fiber Nederland in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

elke keer wordt er geld van mijn rekening gehaal door fiber ik moet 1 keer in de maand betalen maar ze halen het 3 keer in de maand van mijn rekening ook wordt mijn verbinding teeds geblokeerd en betaal wel voor extra paket maar heb nog steeds het basis pakket

Gewenste Oplossing:

beeindigging contract

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fiber Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Fiber Nederland in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door w.korevaart