Klacht: beltegoed plots heel veel op

op 21 juli 2019 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn dochter van 13 is overgestapt van iphone 5 naar Samsung. afgelopen week heb ik haar tegoed met 20 e verhoogd. tot onze grote schrik was dat gisteren helemaal op! er zit geen duidelijke knop op om te verhinderen dat ze automatisch op 2g of duurder wordt gezet, als ze buiten een wifi plaats is. echt wifi helemaal uitzetten kan niet, zoals bij iphone.

Gewenste Oplossing:

ik zou het eerlijk vinden als Samsung de helft van het verdwenen tegoed vergoed. en graag een n duidelijke beschrijving hoe ze het internet uit moet zetten om meer van dit gedoe te voorkomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Savannah1