Klacht: Verkeerde paysafecard

Rvnl op 13 december 2012 over Beltegoed.nl in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ging gister voor het eerst zo’n paysafecard kopen maar ik wilde eentje die je kan gebruiken voor de PlayStation. Ik dacht namelijk dat ze allemaal hetzelfde waren. Maar nu hen ik een paysafecard van 25 euro gekocht en is het de verkeerde! Ik heb de code nog niet gebruikt of iets dus zou ik hem dan kunnen omzetten? Of dat zij mijn geld terug geven ?

Gewenste Oplossing:

Geld terug of paysafecard omzetten

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Beltegoed.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Beltegoed.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 jaren geleden - De melder van de klacht heeft zojuist de oplossing van Beltegoed.nl beoordeeld.

Beltegoed.nl

Heeft op 13 december 2012 om 08:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Rvnl,

Je hebt op beltegoed.nl een bestelling geplaatst en wij hebben direct geleverd wat jij besteld hebt.
Wij kunnen niet zien waarom jij er voor kiest deze bestelling te plaatsen en begrijpen dan ook niet waarom je een klacht over Beltegoed.nl hebt.
Helaas is het niet mogelijk om zichtbaar gemaakte codes terug te nemen of te ruilen. Het is voor ons immers niet na te gaan of een code is gebruikt of in de toekomst nog gebruikt gaat worden.
Wij adviseren je de code zelf door te verkopen of te ruilen.

Met vriendelijke groet,
Beltegoed.nl

Reactie van de melder van de klacht

9 jaren geleden - als het goed is kan je toch met spullen die je op internet koopt binnen 24 uur je geld terug krijgen? en die code kunnen jullie toch het saldo van bekijken en daarna bijvoorbeeld verwijderen of iets dergelijks. het lijkt mij sterk dat zo'n bedrijf gewoon zegt van "ja, pech gehad dan" als je iets verkeerds koopt. het is ook wel een beetje service wat erbij hoort. ik denk dat wij wel hier op een of andere manier uit kunnen komen en dat het niet zo hoeft te gaan. met vriendelijke groet, Rvnl

Bericht van Beltegoed.nl

9 jaren geleden - Beste Rvnl, Het kopen van beltegoed en prepaid betaalcodes vallen niet onder het recht op zeven werkdagen bedenktijd van de wet Koop op afstand. Dit is ook niet mogelijk omdat wij verstrekte codes niet kunnen blokkeren en daardoor niet kunnen terugnemen. Wij kunnen niet zien wat er na terugname van een code in de toekomst nog mee gaat gebeuren. Dat is dé reden dat een code niet kan worden teruggenomen. In de algemene voorwaarden (http://beltegoed.nl/algemene-voorwaarden) van Beltegoed.nl kun je dit ook terugvinden in artikel 4. Wij vinden het erg vervelend voor je dat je een product hebt besteld dat je nu niet kunt gebruiken waarvoor jij dacht dat je het kon gebruiken. Maar helaas kunnen wij een code welke eenmaal is verstrekt om bovenstaande redenen niet terugnemen. Ik hoop dat je ons begrijpt. Met vriendelijke groet, Beltegoed.nl

Alle klachten die gemeld zijn door