Klacht: Beestje in salade

op 04 mei 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was mijn salade aan het eten en toen ik bijna klaar was, zag ik een grijs beestje in mijn salade zitten. In eerste instantie zag ik niet dat het een beestje was, maar toen ik er beter naar keek, werd het al snel duidelijk voor mij. Het beestje bleek ook dood te zijn en zat dus al die tijd in mijn salade.. Ik werd erg misselijk en ben ermee naar het personeel gegaan

Gewenste Oplossing:

Als er beter op het eten gelet wordt, want het is een beetje apart dat er een dood beestje in je salade te vinden. Het lijkt mij dan dat het beestje er al een tijdje in lag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cindysantosd