Klacht: Beëindiging abonnement ivm overlijden 0645427101

op 03 juni 2016 over Telfort in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 4 mei is dhr KG Dzienis door een auto ongeluk om het leven gekomen. 6 mei heb ik kontakt met Telfort opgenomen situatie uitgelegd. Medewerkster heeft verteld dat abonnement bij deze was stop gezet en aan mij was gevraagd of ik brief incl akte van overlijden naar Telfort wilde opsturen. Dat heb ik 10 mei gedaan. Tot mij verbazing is alweer bedrag afgeschreven van 33,78 deze inmiddels gestorneerd. Dit is geen positieve klant beleving. Vandaag paar telefoontjes gedaan en niemand bij Telfort was bereid om mij verder te helpen. Gesproken met Helmaf Cifci en Nevr Viisja beide zeer onvriendelijk .
Ben zelf gelukkig geen klant van Telfort en zal ik ook niet willen worden

Gewenste Oplossing:

Lang niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telfort

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telfort nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Emila