Klachten over BEDRIJVEN-ONLINE.NL

Hieronder kunt u zien welke klachten er over BEDRIJVEN-ONLINE.NL zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van BEDRIJVEN-ONLINE.NL in de categorie Internet Diensten

54 klachten gemeld
1.1 /10
20 stemmen
20

Tijdslijn

Fraude

Klacht van Uit naam van. op 26 oktober 2021 over BEDRIJVEN-ONLINE.NL in de categorie Internet Diensten

In mei ben ik gestart als zzper klusjesman. Nu blijk in juli gebeld te zijn met de vraag of ik in een databank wou Het zal best, ik ben zo veel gebeld. Nu zou er ook gezegd zijn dat er een... Lees meer

Opgelicht

Klacht van M.Vroege op 14 oktober 2021 over BEDRIJVEN-ONLINE.NL in de categorie Internet Diensten

Ik werd 7 augustus gebeld, ze waren niet duidelijk over welk bedrijf ze waren, ik dacht dat ze van een andere aanbieder waren.praten over een opzegging en een bedrag afgesproken om er maar vanaf te zijn en dan een rekening... Lees meer