Klacht: Oplichting bedrijvenonline.nl

Lena35 op 18 januari 2023 over BEDRIJVEN-ONLINE.NL in de categorie Internet Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 12 januari 2023 zijn wij gebeld door dit bedrijf ( online media) die zich voor doen als KVK. De persoon aan de telefoon vroeg of wij ons gegevens willen controleren of die nog goed in het systeem stonden. Waarop mijn man heeft geantwoord dat die geen interesse had en dat het niet uitmaakt want ons bedrijf wordt uitgeschreven vanwege beëindiging van de onderneming. Waarop de persoon aangaf aan de telefoon, dat dit dan goed moment was om de NAW te controleren en of dit opgenomen mag worden, mijn man gaf aan prima vraag maar dan.
2 dagen later, op 14 januari 2023 krijgen wij een brief ( zie bijlage ) met ons bedrijfsgegevens. En mededeling dat de opdracht middels een geluidsopname bevestigt is.

Ik heb gelijk dezelfde dag een mail gestuurd dat dit absoluut niet klopt en dat ze dit moeten terug draaien en factuur intrekken. Doen ze dit niet doe ik aangifte en onderzoek naar ze.

Ik zie op klachten.nl dat ik niet de enige ben, dat er nog meer gedupeerden zijn.
Ik heb afspraak gemaakt bij de politie voor een aangifte. Over 2 dagen wordt ik hierover terug gebeld en zullen ze met mij samen aangifte doen.

Gewenste Oplossing:

Factuur intrekken en ophouden mensen op te lichten. Dat het bedrijf overal wordt gemeld zodat ze uitgeschakeld worden.

Zou ook graag met alle gedupeerde contact willen hebben, om als groep samen dit op te pakken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over BEDRIJVEN-ONLINE.NL

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over BEDRIJVEN-ONLINE.NL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lena35