Klacht: Bedragen kloppen niet vervolgens geen communicatie meer

op 25 september 2017 over VGZ-Trias in de categorie Zorgverzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij VGZ helaas tegen een achterstand aan gelopen, kan gebeuren, kan normaal goed opgelost worden, afspraken gemaakt, later stadium worden alle zorgkosten met terugwerkende kracht in rekening gebracht, ik reken continu alles na en concludeer dat de bedragen niet kloppen, krijg brief VGZ dat ik 2 maanden teveel betaald heb maar bedrag wordt niet teruggestort of verrekend met openstaande facturen, ik wijs VGZ hier herhaaldelijk op maar geen communicatie terug, wordt nu aan het lijntje gehouden maar krijg geen reactie, dit loopt nu al maanden, ronduit belachelijke manier van klanten behandelen

Gewenste Oplossing:

Wanneer VGZ zsm contact met mij opneemt, het teveel bedrag aan mij overmaakt/verrekend en eind dit jaar afscheid van elkaar nemen na vele maanden van irritatie en frustratie ik heb nota bene alle bedragen zwart op wit staan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar VGZ-Trias over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door VGZ-Trias in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Isajosh