Klacht: Bedorven producten

Chris van Loo op 26 april 2020 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De laatste 2 weken heb ik 2 keer een kantenklare maaltijden en 2 kippebouten bedorven gekocht. Van 1 roti maaltijd ben ik 2 dagen ziek geweest t.g.v. een voedselvergifteling. Het heeft mij 2 werkdagen gekost. Aan het filiaal XXL Overvecht te Utrecht en Maarssendorp Plesmanlaan deze casus besproken.. De reactie bij de baliservices was; Goh wat vervelend, we geven het door. Mijns inziens is dit geen gepaste reactie en oplossing.

Gewenste Oplossing:

Gepaste oplossing voor deze casus.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Chris van Loo