Klacht: bedorven mosselen

op 27 april 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag 27/4/16 hebben wij mosselen gekocht bij AH te Venlo op de verpakking staat: te consumeren tot 28 april. Echter wij eten regelmatig mosselen en ik controleer ze altijd. Nu viel mij meteen bij het openen van het pak , welk overigens nog geheel vacuum was, een rottige lucht welke mij aan bedorven waren deed denken.
De mosselen heb ik een tiental keren laten spoelen maar het water bleef troebel, ook heb ik uit 2 kg wel 12 gebroken schelpen gehaald en nog erger zeker een tiental dode mosselen welke niet meer open of dicht gingen en enkele waar bruine rotte smurrie uit kwam .Een slechte zaak voor een goede zaak. Ik wik allen maar zeggen dat jullie leverancier het niet goed doet , verder zal ik me bedenken als ik weer mosselen wil eten en waarschijnlijk voor Prins kiezen.

Gewenste Oplossing:

ik hoef geen compensatie of zoiets maar wil jullie hiervan in kennis stellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Piet Boonen