Klacht: bedorven melk

op 09 september 2018 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Deze week kocht ik een pak melk. Biologische magere melk Lang Houdbaar. Voor de derde maal dit jaar was de melk bedorven. Omdat ik de kassabonnen nooit bewaar, kan ik ook niet terug naar de winkel op de Frederik Hendrikstraat in Amsterdam. De houdbaarheid datum was 30-11-2018 A4 154 20:02
Vervelend.
Carla de Munck

Gewenste Oplossing:

U mag het bedenken. Ik vind het vervelend dat ik die melk dus duidelijk niet meer kan aanschaffen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door carla de munck