Klacht: BDS 270 speelt geen enkele disc meer af

op 09 augustus 2016 over Harman Kardon in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Toestel (Harman Kardon BDS270) inmiddels 3 jaar in bezig en in hoofdzaak alleen gebruikt voor de radio en het geluid van de tv en de Apple tv maar sinds kort wil m\’n zoontje zijn disney dvd\’s kijken en toen kwam ik er achter dat het apparaat geen enkele disc meer af speelt \”NO DISC\” is het enige dat dan op het display verschijnt.

Omdat het apparaat net buiten de garantie valt wil de winkel (Plattetv.nl) waar ik deze heb gehaald ook geen moeite voor me doen (met m\’n vorige apparaat daar ook 4x terug geweest omdat deze niet goed functioneerde, toen met bijbetaling deze HK set gekocht.

Gewenste Oplossing:

Ander toestel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Harman Kardon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Harman Kardon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jhoeven