Klacht: Batterij loopt te snel leeg

R.van.Hemert op 04 april 2018 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Samsung Galaxy Alfa heb die constant leeg loopt heb er zelfs een nieuwe batterij in gezet maar hij blijft als een gek leeg lopen. Ben ik de winkel geweest er daar zeggen ze dat het een bug is waarvan Samsung op de hoogte is en dan moet ik volgens hun maar gewoon een nieuwe kopen,
Vraag me af of Samsung niet verplicht is hier iets aan te doen want het is toch te gek dat ik € 599,– betaald heb voor dit toestel wat niet naar behoren werkt en dan moet ik maar weer een nieuwe kopen.
Vanaf het begin heb ik problemen met het toestel gehad hij geeft ook geen melding als ik een WhatsApp of Mail krijg.

Gewenste Oplossing:

Als Samsung zorgt dat die problemen opgelost worden of dat ze hem omruilen voor een toestel dat wel goed werkt en zijn geld waard is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door