Klacht: Bank niet mee leverbaar

op 27 september 2017 over VTwonen in de categorie Internetshops - Interieur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in juli een bank gekocht. Werd in augustus verkeerde kleur geleverd. Terug laten meenemen. Toen hadden we geen bank. Weken gewacht. Wekelijks gebeld. Van kastje naar de muur gestuurd. Ze zouden het uitzoeken en mij contacten. In september zie ik dat her geld is terug gestort zonder mij in te lichten. Toen heb ik gebeld. De bank is onder een andere naam wel weer leverbaar maar niet voor de prijs wat ik ervoor betaald heb.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik de bank voor het bedrag wat ik ervoor betaald heb. Ze hebben hem eerst aangeboden voor 50% procent korting. Ik kreeg een beige bank die 1000 euro kostte. Die had ik kunnen houden maar heb hem retour meegegeven. Nu staat de grijze bank ook weer voor 1000 maar onder een iets andere naam. Ik heb recht op die bank! Hii was leverbaar. Maar door hun fout niet meer! Nu zit ik zonder bank al maanden!

Alle klachten die gemeld zijn door Petrabest