Klacht: balconnet BH vervormd

op 28 juli 2016 over Calvin Klein in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb een HB van Calvin Klein gekocht :balconnet :000QP10690/101 IVORY /SIZE/34 0B . Na 1 keer wassen is de cup vervormd ! ik heb reeds 5 van deze BH’s in alle kleuren al een paar jaar , en die zijn prima ! ben naar de winkel geweest in Maasmechelen ; maar zij kunnen niets doen zonder kassa bon ! en die heb ik natuurlijk weggegooid ! kunnen jullie mij helpen AUB ?

Gewenste Oplossing:

Van de vorige BH's ben ik heel tevreden !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Calvin Klein

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Calvin Klein nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door linda legein