Klacht: Autoverhuurbedrijf was reeds dicht

op 16 september 2017 over Rentalcars in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een auto gehuurd op donderdagavond 21u bij Ecovia net buiten Malpenza airport. Bij het aankomen bleek echter dat de sluitingstijd van Ecovia 19u was waardoor ik 1) mijn wagen niet heb kunnen ophalen, 2) ik last minute additioneel een duurdere huurwagen heb moeten nemen. Wat een simpel weekendje weg moest worden, veranderde al snel in een dure zaak.

Gewenste Oplossing:

Compensatie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rentalcars

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rentalcars nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kmissoorten