Klachten over Atlas for men

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Atlas for men zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Atlas for men in de categorie Algemeen

56 klachten gemeld
2.2 /10
33 stemmen
33

Tijdslijn

waardeloze service

Klacht van op 20 juli 2017 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Ik heb in mei 2017 een bestelling geplaats maar nooit iets ontvangen. Zij zeggen dat DHL 3x aan de deur zijn geweest. ECHT NIET. Nooit een briefje van DHL van bv. bij buren geleverd of anders. Kreeg ondertussen wel... Lees meer

Geen bijboeking op mijn rekening

Klacht van op 18 juli 2017 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Op 14-7-2017 heeft Atlas for men een terugbetaling gedaan volgens hun. Op 18-7-2017 stond het nog niet op mij rekening. Ze konden mij niet vertellen wanneer dit wel zou zijn en of mijn gegevens klopten. Erg slechte service!!Een incompetente medewerkster aan de telefoon. Lees meer