Klachten over Atlas for men

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Atlas for men zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Atlas for men in de categorie Algemeen

46 klachten gemeld
2.6 /10
54 stemmen
54

Tijdslijn

Betaling gebeurd geen bestelling ontvangen

Klacht van op 22 oktober 2018 over Atlas for men in de categorie Algemeen

bestelling geplaatst en betaald op 61018 nu 2210 nog steeds niets ontvangen,na telefonisch contact zouden ze geen betaling ontvangen hebben ,reeds 3x contactformulier met betalingsbewijs gemaild nog steeds geen antwoord. contact met bank opgenomen en alles correct verlopen. Lees meer

Contact

Klacht van op 27 september 2018 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Beste Ik heb bij u een bestelling gedaan en heb nog geen e-mail ontvangen als bewijs dat de bestelling bij u in behandeling is.Het benodigde bedrag heb ik aan u overgemaakt.Heb bij de bestelling verzuimd het gratis horloge aan te kruissen. Hoop dat... Lees meer

reclame en folders op adres

Klacht van op 17 september 2018 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Beste, Met deze wil ik afzien van jullie reclamefolders, die julle naar mijn adres sturen. Dit om de reden dat ik teveel reclame krijg en ten tweede omdat ook mijn naam telkennmale foutief vermeld stond. Dus mag ik jullie vragen mij te... Lees meer

Nog geen ontvangst van mijn bestellin!

Klacht van op 08 september 2018 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Beste Atlas, Uit de door uw eerder aan mij gezonden folder heb ik binnen 5 dagen een bes5elling gedaan. Helaas heb ik tot en met vandaag, zaterdag 8 september, mijn gedane bestelling niet ontvangen en tevens niets gehoord! Weet dus niet... Lees meer