Klachten over Atlas for men

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Atlas for men zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Atlas for men in de categorie Algemeen

50 klachten gemeld
2.6 /10
52 stemmen
52

Tijdslijn

reclame en folders op adres

Klacht van op 17 september 2018 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Beste, Met deze wil ik afzien van jullie reclamefolders, die julle naar mijn adres sturen. Dit om de reden dat ik teveel reclame krijg en ten tweede omdat ook mijn naam telkennmale foutief vermeld stond. Dus mag ik jullie vragen mij te... Lees meer

Nog geen ontvangst van mijn bestellin!

Klacht van op 08 september 2018 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Beste Atlas, Uit de door uw eerder aan mij gezonden folder heb ik binnen 5 dagen een bes5elling gedaan. Helaas heb ik tot en met vandaag, zaterdag 8 september, mijn gedane bestelling niet ontvangen en tevens niets gehoord! Weet dus niet... Lees meer

Hierboven bij titel vermeld Zou zo graag mijn bestelling aankrijgen Vroeger betaalde ik steeds bijna onmiddellijk nadat de bestelling aankwam Nu ontving ik via BNP Paribas Fortis de betaling op andere manier dan gewwoonlijk, deze betaalde ik dezelfde dag nog. Waar blijft mijn betaalde... Lees meer

Gratis cadeau bij bestelling

Klacht van op 01 juni 2018 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Ik heb mijn bestelling nr:17549258 vandaag ontvangen,maar stel vast dat mijn gratis geschenk nl. het isotherme trio niet is meegeleverd ondanks mijn bonuscode correct was ingevuld. Ik veronderstel dat het om een misverstand gaat en verzoek vriendelijk om een... Lees meer