Klachten over Atlas for men

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Atlas for men zijn gemeld. Lees meer >

82% van alle klachten opgelost. Nog 9 klachten nodig voor een plaats in de categorie Algemeen

82%
41 klachten gemeld
1 openstaande klachten
6 klachten in behandeling
34 klachten opgelost
5.9 /10
20 stemmen
20

Tijdslijn

terugbetaling retourzending

Klacht van Ludo Coertjens op 16 mei 2022 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Beste , mijn klantnummer : 11999243 bestelling : 43134867 Op 07/04/2022 heb ik bij Uw diensten 5 bestellingen 1 gratis cadeau geplaatst voor een bedrag van 124,75 € Op 14/04/2022 mocht ik deze bestellingen ontvangen . Daar één van de bestelde producten ( ... Lees meer

verkeerde schoenmaat geleverd

Klacht van chrisde op 12 mei 2022 over Atlas for men in de categorie Algemeen

beste, pakje ontvangen, waarvoor dank. Ik stel vast dat een verkeerde schoenmaat werd geleverd, terwijl ik duidelijk een maat 42 bestelde. Ik stel voor het artikel niet meer te leveren aangezien ik nu 8 euro 20 cent moet betalen voor de retourzending, tenzij u... Lees meer

Foute zending

Klacht van Albert Leydens op 27 april 2022 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Gisteren ontving ik een zending van uw diensten. Daar ik geen bestelling plaatste, vroeg ik aan mijn kinderen of zij er een deden, maar ook zij niet. Wij hebben het pakket voorzichtig geopend en de bijhorende factuur er uit genomen,... Lees meer

verkeerde bestelling

Klacht van a1v2n3 op 19 maart 2022 over Atlas for men in de categorie Algemeen

ik had besteld artikel 05991425 multypocket parka wild city ik kreeg als antwoord dat ik moest wachten tot eind maart wegens te weinig producten en zou de lamp gratis krijgen, nu kreeg ik gisteren een zending van u met een... Lees meer

Brieven over betaling

Klacht van Lorenzo Smit op 24 februari 2022 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Ik heb tijdens Black Friday kleding bij Atlas For Men besteld. Ik ben hartstikke blij met de producten, maar nu krijg ik in een keer allemaal brieven toegestuurd waarin staat dat ik nog een openstaand bedrag 51,22 euro moet betalen.... Lees meer

niet geleverde bestelling

Klacht van DECKERS IVO op 22 februari 2022 over Atlas for men in de categorie Algemeen

een bestelling die ik voor twee of drie weken per brief geplaatst heb is nog nietngeleverd geworden.ik heb besteld met een reklame blad- met twee foto's van een pet en een jogging- die ik beide bestelde. de pet de grootste... Lees meer

Verdwenen account

Klacht van killRdevil op 24 januari 2022 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Wilde een nieuwe jas bestellen omdat mijn oude jas kapot is, maar kon niet meer inloggen... Klantenservice gebeld, kon GEEN account vinden, wat op zich heel bijzonder is, aangezien ik 1 jaar geleden nog een jas bij hun besteld heb... Lees meer

bestelling

Klacht van Laout op 10 januari 2022 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Heb op 29 oktober 2021 een bestelling gedaan, we zijn nu januari en heb tot op heden nog niks ontvangen. Dit is nu al de twee keer dat dit voorvalt en dat kan niet, ik bestel regelmatig bij atlas en dan... Lees meer