Klachten over Atlas for men

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Atlas for men zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Atlas for men in de categorie Algemeen

55 klachten gemeld
2.4 /10
39 stemmen
39

Tijdslijn

Betaalde trui niet ontvangen...

Klacht van op 23 december 2017 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Ik krijg geen contact meer via de website, ik heb een trui besteld en betaald en nu niets meer... Mijn winkel andje is leeg zeggen ze, en gisteren zag ik voorbijkomen, dat het artikel niet leverbaar is, en mijn geld terugkrijgen... Lees meer

bereikbaarheid

Klacht van op 29 november 2017 over Atlas for men in de categorie Algemeen

heb 9-11-17 `n artikel teruggestuurd ivm verkeerde maat en zou geruild worden, ik heb telefonisch U proberen te bereiken maar tevergeefs, artikelnummer: 00369150 euro 28,95 ik hoor hier maar niks over maar is wel betaald, hoop op bericht dank... Lees meer