Klachten over Atlas for men

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Atlas for men zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Atlas for men in de categorie Algemeen

55 klachten gemeld
2.3 /10
49 stemmen
49

Tijdslijn

Gratis cadeau bij bestelling

Klacht van op 01 juni 2018 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Ik heb mijn bestelling nr:17549258 vandaag ontvangen,maar stel vast dat mijn gratis geschenk nl. het isotherme trio niet is meegeleverd ondanks mijn bonuscode correct was ingevuld. Ik veronderstel dat het om een misverstand gaat en verzoek vriendelijk om een... Lees meer

Ik heb en artikel besteld en ook gekregen het artikel is betaald maar door en ander persoon ik heb de overschrijving met stempel van betaling door de bank wat moet ik nu doen Lees meer

Pakket bezorging

Klacht van op 20 april 2018 over Atlas for men in de categorie Algemeen

Op woensdag 18.04.2018 de pakket post gemist ,briefje in de deur Donderdag 19.04 2018 na elf uur word het nog een keer aangeboden heel de dag thuis geweest helaas niemand gezien. Alle codes van het briefje op de PC geprobeerd... Lees meer