Klacht: ASUS Laptop

op 22 juli 2012 over Asus in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedendag,

Ik heb 2,5 jaar geleden een ASUS laptop aangeschaft, hier heb ik 1jaar goed mee kunnen werken. Ik kreeg vervolgens problemen met de NVIDIA kernel driver. (Een bekend probleem op internet)… na talloze pogingen om het probleem te verhelpen heb ik de laptop terug gestuurd naar ASUS. Ik kreeg de laptop her geïnstalleerd en werkend terug. Nu 5/7 maanden na deze fout is mijn garantie 3 maanden geleden vervallen, en het probleem is weer terug.

Probleem: Loopt vast tijdens het streamen/bekijken van video’s en het spelen van games.

Gewenste Oplossing:

Een permanente oplossing tegen deze fout.

Alle klachten die gemeld zijn door FrankyG