Klacht: Asociaal rijgedrag buschauffeur Connexxion

op 14 juli 2016 over Connexxion in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om even voor 5 uur ter hoogte van het AMC (Amsterdam) vond de buschauffeur van Connexxion die de bus reed met het kenteken BP-DJ-62 het nodig om mij van de weg te drukken. Ik moest rechtdoor en de buschauffeur wilde per se voor mij langs rechtsaf slaan terwijl hij makkelijk achter mij langs naar rechts kon. Nagenoeg aan een ongeluk ontkomen……

Gewenste Oplossing:

Als de betreffende chauffeur wordt aangesproken op dit asociale rijgedrag.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Connexxion

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Connexxion nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mjosebakker