Klacht: artikel niet ontvangen, wel betalenhe

op 17 oktober 2016 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb in augustus een trui besteld en niet ontvangen, de postbode vond adres niet en heeft pakket retour gedaan. nu kreeg ik een mail dat dit nog niet betaald was. Ik gebeld naar zalando dat meisje zei dat ze dus pakketje hadden teruggekregen en dat ik die mail of eventuele aanmaningen moest negeren.Nu krijg ik vandaag een laatste aanmaning of rechtzaak! Terug naar zalando gebeld zegt dit meisje u moet dit betalen of rechtzaak, terwijl in hun computer staat dat pakket geretourneerd is. Weten deze nu nog wel wat zeggen, kan in iets betalen DAT IK NIET ONTVANGEN HEB!!!

Gewenste Oplossing:

niet van toepassing

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door myriam76