Klacht: artikel niet geleverd, staat op: afgewikkeld en verzonden

op 01 juli 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 19-6-2017 bestelling gedaan en bericht ontvangen na enkele dagen dat pakket is overgedragen naar DHL. Vervolgens op site van DHL niet kunnen opmaken wanneer zu nu gaan bezorgen. Zalando geeft nu bij mijn bestellingen aan dat de bestelling is afgewikkeld en verzonden, ik heb niets ontvangen… Telefonisch is Zalando niet bereikbaar, 4 dagen geleden gemaild, nog geen antwoord. ik heb wel (per Ideal) betaald.

Gewenste Oplossing:

Als ik zeer spoedig reactie krijg van Zalando en mijn pakket nog spoedig ontvangen. De 2 tot 3 dagen levertijd zijn zeer ruim overschreden..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kuiphof